Wat biedt SDS-Design aan?

SDS-Design heeft een uitgebreide ervaring met zowel particuliere projecten als bedrijven en winkels. We geven je professioneel advies en staan garant voor een perfecte afwerking. Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij.

 
stock-photo-5373958-house-painter-beginning-to-paint-a-large-wall.jpg

Verven maar!

Hoe gaan we tewerk? Je belt ons gewoon op en wij komen bij je langs. Eens alles netjes is opgemeten en je akkoord kan gaan met de offerte, stropen we de mouwen op.
Ons doel? Dat zetten we graag in de verf: je een bijzonder gezellig interieur bezorgen waar je je écht goed in voelt.


stock-photo-23034199-colorful-paint-cans-with-brush.jpg

NIEUWSTE TRENDS

Kwalitatief hoogstaand schilderwerk en een feilloze afwerking? Daar réken je op. Wij gaan nog verder: we volgen voor jou de nieuwste trends op de voet. Zodat we je blijven verrassen met ijzersterke concepten. En dit allemaal voor een eerlijke prijs. 


543148621.jpg

Ervaren specialisten

Een foute kleur bestaat niet, maar een foute kleurencombinatie wél. Kies daarom een palet dat perfect past bij je meubeles en gordijnen. Schilder- en Decoratiewerken Slechten gidst je met plezier door het ruime aanbod. En plukt er samen met je de juiste tinten uit. We waken ook over de lichtinval, stijl en sfeer.


stock-photo-43066126-abstract-artistic-watercolor-splash-background.jpg

Kleur in je interieur

Je interieur in een fris jasje stoppen? Een makkie voor Schilder- en Decoratiewerken Slechten. Want deze professionele schilders maken van je huis een thuis. Wat  gooien we in de strijd? Ons vakmanschap, gedrevenheid en passie voor topkwaliteit – meer dan twintig jaar.